Accident rutier cu victime pe Transfăgărășan! A ajuns cu mașina în râpă!

Update, 2 august ora 19:30

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Bâlea Lac către Baraj Vidraru, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, posibil pe fondul oboselii, ieșind în afara părții carosabile și ajungând în albia pârâului Capra.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei dreapta față, care a fost transportată la o unitate medicală cu diagnostic preliminar de fractură membru inferior drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Update, 2 august ora 19:00

Victimele accidentului au fost un bărbat și o femeie, bărbatul a ieșit pe cont propriu din autoturism însă femeia nu a reușit.

Echipajul SMURD de la Cota 2000 a intervenit rapid și a reușit să extragă femeia, ulterior a ajuns un alt echipaj SMURD care a preluat bărbatul. 

Cele două victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. 

Femeia cu vârsta de 48 de ani a suferit un traumatism toracic și o fractură deschisă la membrul inferior drept, iar barbătul de 51 ani, care era și șoferul autoturismului, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă și o altă plagă la nivelul membrului superior stâng.


Sursa: ISU Argeș

 

În urmă cu puțin timp la 112 a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe Transfăgărășan.

Din primele informații aflăm faptul că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și există posibilitatea să fie două victime.
 
La locul accidentului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD.


Revenim cu informații.