Acum! Accident rutier cu două victime în Argeș!

Update, 23 decembrie, ora 12:30

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Cuca, care conducea un aututurism pe DN 7, pe raza localităţii Morăreşti, din direcţia Rm. Vâlcea spre Piteşti, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 52 de ani, din Dârmăneşti, care se deplasa din sens opus.

Din primele date, evenimentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă, în condiţii de carosabil umed.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni atât cei doi conducători auto, cât şi un pasager aflat în autoutilitară, respectiv bărbat de 52 de ani, din Piteşti, cei în cauză fiind preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testate cu aparatul etilotesat, rezultatul fiind negativ.

Verificările continua, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

 

Update: 

În urma impactului sunt două victime: doi barbati, unul fiind preluat de un echipaj de prim ajutor, un bărbat de 52 de ani care a suferit o fractură la membru inferior si altul in varsta de 22 de ani care a fost preluat de un echipaj al serviciului de ambulanță județean. 

La fața locului pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp la  Morărești, coliziune între două autoturisme.

Din informatii aflam faptul ca este posibil sa fie si trei victime neîncarcerate. 

La fata locului intervin pompierii argeseni cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma și o ambulantă SMURD de prim ajutor, iar in sprijin se deplasează și un echipaj din cadrul serviciului de ambulantă județean.


Revenim cu detalii.