UPDATE ACCIDENT MORTAL! Șofer de tir din Argeș mort, colegul său este în stare gravă!

UPDATE ORA 15:05: Șoferul de rezervă, cel care și-a pierdut viața, avea numai 24 de ani și este din Nucșoara. Corpul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Arad. Șoferul TIR-ului are 30 de ani și este, așa cum anunțam, în stare gravă. Poliția Arad a început cercetarea penală, acesta din urmă riscând întocmirea unui dosar pentru ucidere din culpă în funcție de ce se va stabili legat de împrejurările în care s-a produs cumplitul accident. Conform surselor prezente la fața locului, TIR-ul transporta produse din plastic.

UPDATE ORA 14:38: Se pare că victima accidentată moral, adică șoferul de rezervă aflat pe scaunul din dreapta, a avut leziuni extrem de grave și a murit la scurt timp după accident deoarece a fost prins sub cabina TIR-ului. La locul nenorocirii s-a intervenit inclusiv cu un elicopter SMURD.

UPDATE ORA 14:22: Conform primelor date oferite de autorități, prin vocea purtătorului de cuvânt ISU Arad, maior George Pleașca, în accidentul mortal a fost implicat doar tirul din Argeș, care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În mașina se aflau două persoane.

Șoferul de rezervă este cel care a decedat ca urmare a accidentului, iar bărbatul care conducea TIR-ul este în stare gravă. A primit imediat ajutor la fata locului și a fost ulterior transportat către cel mai apropiat spital de urgență. S-a intervenit cu doua echipaje de descarcerare, cabina fiind pe jumătate strivită, inexplicabil deocamdată având în vedere faptul că zona în care s-a prăbușit mașina este mai mult un șanț, decât o râpă. Accidentul a avut loc pe DN 7, pe sensul de mers dinspre Arad către Deva, la 15 km de localitatea Lipova. Revenim cu detalii.

NEWS: In urmă cu foarte puțin timp, un tir din Argeș având numărul de înmatriculare AG 20 VYP a fost implicat într-un accident foarte grav pe Valea Mureșului, răstrurnându-se în afara carosabilului. Conform martorilor care au surprins evenimentul, accidentul ar fi unul mortal. Revenim cu detalii în cel mai scurt timp.

Sursa foto: ISU Arad