UPDATE: Femeie în stare critică. Se afla în fața porții - lovită de mașină

UPDATE, 19 martie, ora 11:40

A ajuns pe patul de spital, în stare foarte gravă, după un accident nefericit. Femeia, care se afla în fața porții, a fost lovită de unul dintre autoturismele proiectate în urma impactului dintre un autotren și o mașină.
S-a întâmplat pe DN7, în localitatea Morărești.

La aproximativ 24 de ore de la tragicul eveniment, starea femeii internată pe secția ATI a Spitalului Județean Argeș nu s-a îmbunătățit. Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al unității medicale, Cristina Cazacu, victima este sedată și ventilată mecanic.

 

Update

Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost găsită seminconștientă și cu politraumatisme. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical și transporată la spital pentru investigații medicale.

Persoanele din autovehicule nu au avut nevoie de intervenție medicală.


Accident grav, în urmă cu puțin timp, pe DN 7, în localitatea Morărești. Potrivit anchetatorilor, din primele verificări accidentul s-a produs între un autotren și un autoturism, iar în urma impactului, mașina a fost proiectată în afara părții carosabile. O femeie, care se afla în zonă, cel mai probabil în fața porții, a fost lovită de autoturismul respectiv.


CITEȘTE ȘI ... E OFICIAL! Dacia își suspendă activitatea!

 

Victima se află în stare gravă. 

Traficul rutier se desfășoară alternativ.