UPDATE: Azi-noapte - Accident mortal pe autostrada Bucureşti-Piteşti! TRAGIC! A sărit in fața mașinii....

UPDATE: In cele din urmă victima a fost identificată. Persoana in cauză se numește Murgu Daniela, avea 42 de ani și era din Brăila. 

UPDATE: Șoferul implicat in tragicul accident de azi-noapte, de pe A1, Costin M., din Dâmbovița, născut in anul 1991, se afla la volanul unui VW Passat, in momentul in care, din intuneric, o persoană a sărit in autostradă cu intenția de a traversa. Tânărul nu a avut timp să o evite, impactul fiindu-i fatal victimei. 

Până in momentul de față, persoana decedată nu a fost incă identificată.

 

Un  grav accident de circulaţie s-a produs pe Autostrada A1, la graniţa dintre judeţele Argeş şi Dâmboviţa, în zona km 80 pe sensul dinspre Bucureşti spre Piteşti. Martorii povestesc că la locul accidentului au ajuns o ambulanţă, un echipaj SMURD şi maşini de poliţie, pe carosabil aflându-se trupul unei persoane fără viaţă. 

Potrivit primelor informaţii, victima a încercat să traverseze autostrada în fugă, a sărit peste glisieră şi a fost lovită în plin de un autoturism al cărui şofer nu a avut nicio posibilitate de a evita impactul. În ciuda protocolului de resuscitare de 45 de minute nu s-a mai putut face nimic. Omul a fost declarat decedat.

Deocamdată nu se știe cine este, întrucât asupra lui nu au fost găsite acte de identitate. Se bănuiește că este vorba despre o persoană care locuia într-una dintre comunele din vecinătatea autostrăzii.