A murit ascultând radioul (VIDEO)

Update 5 ianuarie

O femeie de 49 de ani din judetul Argeș a murit aseara lovită de o mașină. Mergea pe marginea străzii când a fost izbită în plin autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani. Amândoi sunt din Ștefănești, acolo unde s-a și întâmplat accidentul.

Șoferul nu băuse, dar nu a văzut-o pe femeia care i-a apărut in față intempestiv. La fața locului a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă, al cărui medic nu a mai putut face nimic pentru femeie, care murise pe loc.

Polițiștii au constatat că după impact mașina a oprit la distanță mare de locul impactului, ceea ce înseamnă fie că viteza a fost mare, fie că tânărul s-a speriat și s-a dezmeticit târziu. Asta urmează a se stabili din măsurători și declarații, pentru că în zonă nu există camere de supraveghere. Împrăștiat pe jos a fost găsit și un radio pe care femeia îl avea la ea și care funcționa probabil in momentul accidentului.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă.


Știre inițială

Update

Din primele cercetări rezultă că femeia ar fi traversat strada prin loc nepermis atunci când a fost lovită de mașina la volanul căreia se afla un șofer de 21 de ani, din Ștefănești. Impactul a fost foarte puternic, victima fiind pur și simplu aruncată în șanț. Potrivit primelor informații, se pare că șoferul ar fi circulat cu viteză, mașina oprindu-se la aproximativ 50 de metri distanță de locul accidentului.

Asupra femeii a fost găsit un aparat radio, ceea ce ar putea conduce la ideea conform căreia ar fi ascultat muzică în timp ce se deplasa pe carosabil.

Potrivit medicului de pe ambulanța TIM ajunsă la fața locului, Rodica Barbu Maximilian, femeia a suferit răni incompatibile cu viața, fiind găsită  moartă de către echipajul medical.

„Polițiștii Formații Rutiere Stefanesti efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea femeii și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit oamenii legii.


 

Accident mortal, în această seară, în orașul Ștefănești. Din primele informații, o femeie a fost lovită de un autoturism. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că victima se află în stare gravă și deși au încercat să facă tot posibilul pentru a o salva, femeia a murit.

Momentan, nu se știe cum s-a produs accidentul rutier. Urmează ca polițiștii să stabilească în ce circumstanțe a avut loc tragedia.