(VIDEO) Și-a băgat iubita în mormânt. Fata era fiica viceprimarului dintr-o localitate din Olt

UPDATE, 25 ianuarie:

Tânăra decedată, ieri, în accidentul de la Lunca Corbului, se afla cu iubitul în mașină. Aceasta locuia cu chirie în Pitești și mergea acasă, în localitatea Poboru, din județul Olt, pentru a-și pregăti bagajul pentru o operație pe care trebuia să o facă la o clinică din capitală. Fata avea probleme la unul dintre ochi și avusese mai multe operații.

Vestea tragediei a îndoliat familia viceprimarului din localitatea Poboru, tânăra fiind fiica acestuia. 

Update ora 12:30

Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări se pare că șoferul unei masini a intrat într-o depășire și a pierdut controlul volanului, nu a mai avut timp să redreseze și s-a lovit de un autoturism care venea din fata, pe care l-a răsturnat pe câmp, apoi a lovit masina pe care o depășea, pentru ca, intr-un final, sa se izbeasca de o cisterna care venea din sens opus. Soferul acesteia a încercat să evite impactul frontal, a tras de volan și a ieșit cu mastodontul în afara străzii, unde s-a răsturnat.

Femeia care a murit este din Olt, din localitatea Poboru, ca și soferul vinovat, de 37 de ani, cel cu care era in masina.

Conducătorul auto care a depășit fără să se asigure va fi cercetat acum pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. Traficul a fost reluat după mai bine de o oră, timp în care s-au format cozi kilometrice în ambele sensuri.

La locul intervenției s-a aflat și inspectorul șef adjunct ISU Argeș, locotenent colonel Berevoescu Alin.

În total, s-a intervenit cu 7 echipaje de pompieri ale ISU Argeș:
- 5 autospeciale de intervenție ( de stins incendii, de descarcerare, de cercetare și decontaminare chimică biologică radiologică și nucleară și una de primă intervenție și comandă);
- 2 echipaje SMURD ( de terapie intensivă mobilă și prim ajutor calificat) + un echipaj cu elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

 

Update ora 11:30

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 31 de ani. În TIR se afla o persoană, iar în celelalte 3 autoturisme câte 2 persoane.
Echipajele SMURD au acordat  îngrijiri medicale pentru 2 victime, o femeie de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un bărbat de 37 de ani, care prezintă dureri la partea stânga a corpului (membrul inferior și coaste) și suspiciuni de contuzii în zona cervicală și lombară. Cei doi vor fi transportați la spital.

Totodată, echipajele SAJ au preluat celelalte 4 persoane. Dintre acestea, una va ajunge la spital. Ceilalți trei oameni au primit îngrjiri medicale la fața locului.

Update ora 10:40

Accidentul a avut loc în comuna argeșeană Lunca Corbului, sat Langesti. Potrivit ISU Argeș, au fost trimise 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN, două ambulanțe SMURD și una a SAJ (Serviciul Județean de Ambulanță).

Potrivit primelor informații, persoana decedată se afla în unul din autoturismele implicate. Deși inițial s-a anunțat că ar fi vorba despre doi oameni răniți, ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că alte 6 persoane au nevoie de îngrjiri medicale. Dintre acestea, una a ajuns la spital, iar celelalte primesc îngrijiri la fața locului.

Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fața locului. Traficul este în continuare blocat. Potrivit polițiștilor, se estimează că va fi reluat în aproximativ 60 de minute.

„O persoană, pasager într-unul dintre autoturisme, nu prezintă semne vitale.
TIR-ul este o autocinsternă, încarcată cu substanta nepericuloasa”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Mai mult, la locul intervenției a aterizat și un elicopter de la Craiova.


 


Accident mortal, în urmă cu puțin timp, pe DN 65, între Pitești și Slatina. Din primele informații, trei autoturisme și un tir sunt implicate. Se pare că o persoană și-a pierdut viața, iar alți 2 oameni ar fi răniți.

La locul tragediei au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, inclusiv cel special destinat intervenției pentru situații chimice, deoarece tirul ar fi încărcat cu o pulbere toxică.

Traficul rutier este complet blocat.

Revenim.