Update: Două incidente rutiere la Raliul Argeșului! Ce piloți și-au avariat mașinile ...

UPDATE

Potrivit organizatorilor, două incidente rutier au avut loc, astăzi, în cadrul competiției. Din fericire, în niciunul dintre cele două cazuri nu fost răniți. Cu toate acestea, medicii aflați la fața locului, prezenți pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului, i-au consultat pe cei doi piloți implicați în incidentele respective. De asemenea, așa cum prevede procedura în astfel de cazuri, aceștia au fost transportați la spital pentru investigații medicale amănunțite. Este vorba despre piloții Andrei Mitre și Adrian Minea. 

Mașinile de raliu au fost, însă, avariate.

CITEȘTE ȘI ... (video) S-a dat startul Raliului Argeșului!

Astăzi, de la ora  17:00, Raliul Argeșului se mută lângă Stadionul Nicolae Dobrin, iar de sâmbătă pe Transfăgărăşan. Aici, după ora 11, echipajele vor concura între Cetatea Poenari şi Conacul Ursului. Festivitatea de premiere va avea loc tot sâmbătă, în Piaţa Vasile Milea, la ora 20:00.

 

Cu puțin timp în urmă, un incident rutier a avut loc în cadrul evenimentului Raliul Argeșului, în zona Budeasa. Din primele informații, o mașină care participa la competiție a fost implicată, fiind serios avariată. 

Momentan, nu se știe dacă în urma accidentului au fost răniți.

Reamintim că starul competiției s-a dat joi seara.

Revenim.

 

CITEȘTE ȘI ... Raliul Argeșului 2019! Vezi programul