UPDATE! Nu a oprit la trecerea de pietoni și a lovit un bărbat cu deficiențe de auz

UPDATE ORA 09:00

Potrivit anchetatorilor, din primele date strânse reiese că un bărbat cu deficiente de auz a fost lovit de o mașină, un autoturism marca Opel, în timp ce traversa strada regulamentar. Omul, diagnosticat cu traumatism cranio- cerebral, a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Argeș. Pe numele șoferului, un bărbat de 45 de ani din Albota, care nu ar fi oprit la trecerea de pietoni, fost întocmit dosar penal.

UPDATE ORA 08:40

Două echipaje SAJ sunt la fața locului. Se pare că mai este o persoană care are nevoie de îngrijiri medicale, având atac de panică.

De asemenea, 4 mașini de poliție au ajuns în zonă.

Traficul se desfășoară îngreunat, fiind efectuate cercetări la fața locului.

UPDATE ORA 08:25

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș a ajuns la locul accidentului. Momentan nu se știe în ce stare se află bărbatul.

Accident rutier pe Strada Calea Craiovei. Un bărbat este întins pe jos, în dreptul unei treceri de pietoni. La fața locului au ajuns polițiștii, care dirijează traficul. De asemenea, va ajunge și un echipaj medical pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei, un bărbat rănit la cap. Se pare că omul a vrut sa treacă strada pe trecerea de pietoni și a fost lovit de o mașină.

Revenim!

 

 


Foto Info Trafic Pitești