Update: Accident în curba morții! Trei tineri au scăpat cu viață ca prin minune

Update ora 18:45

În mașină se aflau trei tineri. Aceștia au scăpat cu viață ca prin minune, după ce autoturismul în care erau a sărit peste scuar și s-a oprit cu puțin înainte de a se izbi de parapet. Incidentul s-a petrecut chiar în curba morții, acolo unde de-a lungul timpului au avut loc mai multe accidente mortale, chiar la ieșire de pe A1.

Pentru că proprietarul nu avea permis, mașina era condusă de un prieten al acestuia. Se pare că tânărul ar fi cumpărat autoturismul, un Nissan, cu 3900 de lei, după ce s-ar fi întors de la muncă din Anglia.  

Un alt conducător din trafic, martor la incidenul rutier, a anunțat evenimentul la 112. Inițial, acesta a crezut că este vorba despre un accident grav, motiv pentru care la fața locului s-au deplasat două echipaje medicale, dar și descarcerarea.

 Din fericire, niciunul dintre cei trei tineri nu a fost rănit.

Update ora 18:30

Deși inițial, în apelul la 112 s-a anunțat că este nevoie de intervenția descarcerării, ajunși la fața locului, pompierii au constatat că nu este nicio persoană blocată în autoturism.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Accident rutier in localitatea Bascov, strada Serelor. Din primele informații, un autoturism a intrat in parapetul din beton. Se pare ca o persoană este incarcerata.

Spre locul accidentului se deplasează un echipaj de descarcerare, unul SMURD si o ambulanta de la SAJ Argeș.

De asemenea, vor ajunge în zonă și polițiștii.

Revenim cu informații.

 

Foto: Info Trafic Pitești