UPDATE! Accident provocat de o tânără de 19 ani- o mașină a ars ca o torță

UPDATE

Accidentul rutier din comuna Lunca Corbului a fost provocat de o tânără de 19 ani din județul Dolj, care conducea un Ford dinspre Pitești către Slatina. Într-o curbă, tânără nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice și din cauza carosabilului umed a pătruns pe contrasens, intrând într-un alt autoturism Ford condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Băiculești. Autoturismul care a fost cuprins de flăcări aparținea bărbatului. Se pare că femeia a fost rănită în urma accidentului, având nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE

Se pare că unul dintre autoturisme ar fi intrat pe contrasens, aceasta fiind și cauza producerii accidentului. Victimele au ieșit singure din mașina cuprinsă de flăcări. Momentan, nu se cunoaște starea acestora.

Un accident rutier a avut loc între două autoturisme, în urmă cu puțin timp în comuna Lunca Corbului. În urma impactului, unul dintre autovehicule a fost cuprins de flăcări. Din primele informații, se pare că pasagerii au reușit să iasă la timp din mașină.
Echipajele de intervenție se îndreaptă la fața locului.

Traficul este blocat.


Revenim cu detalii.

Sursa foto: Info Trafic Pitești