(video) O șoferiță de 20 de ani a băgat în șanț mașina de deszăpezire

UPDATE ORA 17:00

Șoferul mașinei de deszăpezire, în vârstă de 58 de ani, a evitat impactul frontal cu autoturismul condus de șoferiță, care ar fi intrat direct în lama mașinii. Șoferul a ieșit cu mașina în decor, astfel ar fi strivit autoturismul. În urma impactului cu laterala lamei, autoturismul a fost aruncat în șanț.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu răniți, doar cu avarii majore. Chiar și polițiștii ajunși la fața locului au spus că doar experiența șoferului sărăriței i-a salvat pe cei care se aflau în autoturismul condus de tânăra de 20 de ani.

UPDATE
Autoturismul, condus de o șoferiță de 20 de ani, din Dâmbovița, venea dinspre Vâlcea, iar sărărița se deplasa spre Vâlcea. Mașina a lovit lama sarăriței, iar în urma impactului ambele vehicule au ajuns în șanț, pe părți opuse ale drumului. Sărărița este plină cu antiderapant.

Accident rutier pe DN 7, drumul care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea, in localitatea Valea Ursului. Din primele informatii, o masina si un camion au ajuns in sant. Se pare ca nu sunt persoane ranite. Revenim!