Tragedie în Vinerea Mare! Un polițist a murit...

UPDATE, ora 16:30

Se pare că mai mulți motocicliști (șapte la număr) se deplasau dinspre Câmpulung spre Pitești. La un moment dat, din sens opus, un șofer, în vârstă de 55 de ani, a ieșit din coloană pentru a vira stânga și a fost lovit în plin de unul dintre motocicliști.

După momentul impactului, mașina s-a răsturnat. Ceilalți motocicliști spun că nu ar fi circulat cu viteză pentru că nu aveau cum, traficul fiind aglomerat.

UPDATE, ora 15:22

Impactul între motocicletă și autoturism a fost atât de puternic încât, după ce motorul a lovit autoturismul, mașina s-a răsturnat.

În acest moment, pe drumul național 73 Pitești - Câmpulung, în localitatea Stâlpeni, se circulă alternativ pe un singur fir.

Trei persoane au fost rănite, printre care și o fetiță de 13 ani. Aceasta este în stare gravă, prezentând multiple leziuni.
Răniții au fost transportați la spital cu două echipaje SMURD, unul de la Mioveni și unul de la Câmpulung, și o ambulanță SAJ. Vorbim despre șoferul mașinii, în vârstă de 55 de ani, o pasagera, în vârstă de 42 de ani, și minora de 13 ani.

Motociclistul, în vârstă de 35 de ani, a decedat în urma accidentului. Bărbatul era subofițer la Poliția Municipiului Pitești.

UPDATE, ora 15:13

Salvatorii au ajuns la fața locului. Potrivit acestora, 3 persoane din autoturism sunt rănite. Printre acestea se află si o fetiță, în stare gravă. Victimele sunt neincarcerate. Rănit este și motociclistul. Acesta este în stare de inconștiență.

Accident rutier grav în localitatea Stalpeni, zona Livezeni. Potrivit celui care a sunat sa ceara ajutorul, 4 persoane ar fi rănite. La fata locului a fost solicitată și descarcerarea. In accident sunt implicate un autoturism și o motocicleta.

CITEȘTE ȘI ... Cod galben de ploi torențiale și vijelii în Argeș!

Pompierii, mai multe echipaje medicale, dar și polițiștii vor ajunge la Stalpeni, pe DN73, unde a avut loc accidentul.

 

Foto ISU Arges