(video) Accident mortal în Pitești! Șoferul vinovat - bănuit că ar fi piețar!

UPDATE, ora 19:50


Accident mortal, în această după amiază, pe strada Gheorghe Șincai din Pitești. Un șofer, în vârstă de 70 de ani, bănuit că ar fi transportat ilegal oameni pe ruta Pitești - Mioveni, a ajuns să provoace un accident cu urmări grave. O femeie a murit, o alta este în stare gravă, iar alți patru oameni au ajuns la spital.


Șoferul conducea mașina, marca Cielo, dinspre strada Târgil din Vale  pe strada Gheorghe Șincai. La intersecția cu strada Sfânta Vineri, acesta a vrut să vireze stânga, nu a acordat prioritate, fiind izbit de un alt autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina care circula regulamentar a fost proiectată într-un stâlp. Două persoane au rămas încarcerate.

În autoturismul condus de bărbatul de 70 de ani se aflau trei pasageri, printre care  și femeia care a decedat. Aceasta a fot găsită în stop cardio respirator. S-au demarat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.


O altă femeie, găsită semiconştientă, se afla la Spitalul Județean Argeș, în stare gravă. La spital au mai ajuns alte patru persoane.
 

UPDATE, ora 18:15

Șase persoane sunt implicate în accident. Patru se aflau în autoturismul de culoare albă, iar celelalte două în al doilea vehicul.

Ultimul bilanț: patru victime, dintre care două încarcerate, una este inconștientă, o alta în stop cardio-respirator și una semiconștientă. Echipajele SMURD sunt încă la fața locului.

UPDATE, ora 17:40

Salvatorii au ajuns la locul accidentului. Cel puțin trei oameni sunt răniți, dintre care unul este încarcerat, iar altuia i se fac manevre de resuscitare.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost puternic, una dintre mașini lovind un stâlp.

Două autoturisme s-au ciocnit, cu puțin timp în urmă, în zona Bisericii Evanghelice, de pe strada Gheorghe Sincai. Conform celui care a sunat la 112, cinci persoane au nevoie de intervenția medicilor, una dintre ele fiind încarcerată.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE, IMAGINI ÎNFIORĂTOARE! La Colectiv a fost explozie


La fața locului intervin două echipaje SMURD, pompierii cu o autospecială și polițiștii.

Foto Info Trafic Pitesti / ISU Arges