(video) Bilantul tragediei: 6 răniți și un decedat!

UPDATE ora 15:30

La spital au mai ajuns alte doua persoane ( un bărbat și o femeie), iar alte trei victime au fost asistate medical la fața locului. Reamintim că în accidentul de la Lunca Corbului un bărbat, pasager într-unul din camioanele implicate, a decedat, iar șoferul aflat în același vehicul este la spital.

UPDATE ora 14:35

Autocarul plin cu pasageri, care mergea din spre Craiova spre Grecia, a lovit un camion. Mastodontul a fost proiectat în alt utilaj de mare tonaj, și ulterior într-o mașina marca Solenza. Răniți sunt: o șoferiță (Solenza) care prezintă atac de panică, un pasager (62 de ani) din autocarul care se îndrepta spre Grecia și alte două victime din camionul lovit de autocar. Șoferul camionului (50 de ani) din Vaslui a ajuns la spital. Bărbatul decedat era tot din Vaslui și avea 46 de ani. 

UPDATE ora 13:50

În urmă cu puțin timp, la Spitalul Județean Argeș, a fost adusă prima victimă. Este vorba despre unul dintre șoferii camioanelor implicate în evenimentul rutier. Acesta se afla în vehicul cu o altă persoană, bărbatul care a fost declarat decedat.

Șoferul ajuns la spital nu știe momentan că persoana cu care călătorea a decedat. Șoferul știe doar că starea pasagerului este gravă.

 

UPDATE ora 13:15

Pasagerii din autocar sunt conduși de către autoritățile locale către hanul Stejarul, unde vor aștepta sosirea unui alt autocar pentru a continua călătoria (Craiova - Grecia).

Persoana aflată în stop cardio-respirator a fost declarată decedată.

UPDATE ora 12:40

Un pasager al camionului este în stop cardio respirator, iar alte 3 persoane prezintă escoriații. Sunt asistate la fata locului.

UPDATE ora 12:30

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, până în acest moment, s-au acordat îngrijiri medicale la 3 persoane, dintre care una în stop cardio-respirator.  S-au mai deplasat la eveniment autospeciala de transport victime multiple si echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

In autocar se aflau, din primele informații, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane.

UPDATE ora 12:15

Polițiștii au ajuns la fața locului și au stabilit că este vorba despre un carambol în care au fost implicate două camioane de 3,5 tone( de transport marfa), un autocar si un autoturism. Din primele date, cauza ar fi nepastrarea distanței. Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

 

Echipajele de intervenție se deplasează în comuna Lunca Corbului, acolo unde un autocar și un tir s-au ciocnit.
Potrivit celui care a sunat la 112, cel puțin cinci persoane au nevoie de intervenția medicilor.

 

Se deplasează spre locul solicitării o autospeciala, un echipaj de descarcerare, doua echipaje SMURD si trei  de la SAJ Argeș.

 

Sursa foto Info Trafic Pitesti