VIDEO! Profesor din Rucăr decedat în accidentul de la Mihăești!

UPDATE:  Tânărul care  s-a stins din viață în această dimineaţă, într-un cumplit accident rutier, în comuna Mihaeşti, se numea George Marius Stinghie, în vârstă de 32 de ani, necăsătorit. Tânărul  locuia în satul Cândeşti din comuna Albești de Muscel şi era dascăl la biserica din sat. De asemenea, bărbatul era și profesor de religie în comuna Rucăr. Oamenii din sat spun că tânărul era o persoană extraordinară, muncitoare, care nu avea niciun viciu. 

Ceilalți doi răniți, bărbați de 50 și respectiv 60 de ani, din Pitești, au scăpat doar cu câteva răni, dar care nu le pun viața în pericol. Ambii au fost transportați la Spital.

CITIȚI ȘI ... CARAMBOL ÎN PITEȘTI! 

UPDATE! 10:00 - Șoferul autoturismului Dacia Logan, în vârstă de 32 de ani, cu numele de Stinghie George Marius, din satul Cândești, comuna Albești de Muscel, se îndrepta către Pitești și a intrat pe contrasens și s-a lovit de un alt autoturism Fiat Doblo, care se depla regulamentar. Bărbatul afost declarat mort iar celelalte două victime din Fiat au fost duse la spitalul din Câmpulung.

CITIȚI ȘI ... CUM SĂ TE TREZEȘTI CU MASCAȚII LA MASĂ!

UPDATE! 09:40 Șoferul autoturismului Logan a murit! La fața locului se află și un echipaj de la Medicină Legală.

În urmă cu puțin timp, în localitatea Mihăești, în zona Ocolului Silvic, pe DN73-Pitești-Câmpulung, a avut loc un accident destul de grav! Sunt implicate trei autoturisme, dintre care un Ford și un Logan.

Sunt trei victime, două încarcerate! ISU intervine cu o autospecială cu apă și spumă și cu descarcerarea!  O persoană este inconștientă și este resuscitată la fața locului!

La fața locului au plecat ambulanța și poliția! 

Foto: Info Trafic Pitești