(video) UPDATE! O piteșteancă a băgat 6 oameni în spital!

UPDATE ORA 10:00

Politistii au stabilit ca o femeie in varsta de 43 de ani din Pitesti, aflata la volanul unui autoturism Ford, care se deplasa din directia Pitesti catre Vedea, s-a angajat intr-o depasire, dar nu s-a asigurat si a lovit frontal un Opel. Masina care se deplasa regulamentar era condusa de un barbat in varsta de 53 de ani din Uda. In autoturismul Ford erau trei femei. Toate au fost ranite, doua dintre acestea au suferit vatamari corporale grave. In Opel erau trei barbati.
De asemenea, toti au fost raniti. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Arges,  pentru evaluare si ingrijire de specialitate.

UPDATE ORA 08:20

În aceste momente, victimele sunt transportate la Spitalul Județean Argeș. Se pare că trei dintre ele au suspiciuni de fracturi, celelalte fiind rănite ușor. 

Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferii implicați a pătruns pe contrasens, iar cele două mașini s-au lovit frontal. 

Oamenii legii au întocmit dosar penal.

UPDATE ORA 07:50

Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului. Nicio persoană nu este încarcerată. Sunt 6 victime: 3 bărbați și 3 femei.

Din fericire pentru persoanele rănite, un pompier de la Garda Vedea, în timp ce se îndrepta către serviciu, a oprit la accident și a acordat primul ajutor răniților, până la sosirea echipajelor de la SAJ și SMURD.

CITEȘTE ȘI ... Cutremurător! Argesean mort din cauza oboselii pe o autostrada din Germania. Urma sa fie tatic

Accident rutier grav in localitatea Poiana Lacului. Potrivit apelantului care a solicitat ajutor, sunt doua masini implicate si 6 persoane ranite. La fata locului se deplasează mai multe echipaje medicale, dar si de politie.

Revenim!

 

Foto: Info Trafic Pitești