Update: Impact între o mașină și o motocicletă! Doi bărbați au ajuns la spital

Update

Din fericire, cele două persoane sunt conștiente în acest moment. Este vorba despre doi bărbați care se aflau pe motocicletă, unul de 35 de ani care a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, prezentând suspiciune de fractură la piciorul stâng, iar celălalt, în vârstă de 23 de ani, a fost preluat de către echipajul SAJ, având excoriații. Ambii au fost transportați la spital.

Alte două persoane se aflau în autoturism, un bărbat de 69 de ani și o femeie de 62 de ani. În urma șocului, femeia a făcut atac de panică și a fost asistată medical la fața locului de către echipajul SMURD.

Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări reiese că șoferul autoturismului, care se deplasa din direcția Câmpulung către Pitești, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de un bărbat de 35 de ani, din Poienarii de Muscel.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au efectuat cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.


 

Accident rutier grav, în urmă cu puțin timp, în comuna Mihăești, pe DN73. Din primele informații, accidentul s-a produs între un autoturism și o motocicletă, iar două persoane ar fi inconștiente. Se pare că încă o persoană are atac de panică.

La locul incidentului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD, dar și unul SAJ.

Revenim.