TRAGIC! Una dintre victimele accidentului de la Budeasa a decedat

 UPDATE  ORA ORA 14:00 - Șoferul autoutilitarei, Remus Mustață, un bărbat de 21 de ani, cu atac de panică și escoriații, a fost preluat de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat și transportat la spital.

UPDATE  ORA 13:00: Cei doi tineri aflați în mașina, marca Solenza, erau frați. Aceștia aveau 23 de ani, respectiv 24 de ani și sunt din comuna Mălureni, sat Zărnești.

 Șoferul dubei, cel care a provocat și accidentul, se afla în timpul serviciului. Acesta lucra la o firmă de panificație. Tânărul avea doar 21 de ani.

UPDATE  ORA 12:30: Tragicul accident de la Budeasa s-a soldat cu moartea uneia dintre victime. În plus, o altă persoană se află în stare foarte gravă. Cea de-a treia victimă a accidentului este ușor rănită. Conform martorilor accidentului, persoana decedată este șoferul mașinii marca Solenza, iar persoana grav rănită este pasagerul din dreapta.

De asemenea, din spusele martorilor se pare că, vinovatul accidentului de la Budeasa ar fi șoferul dubei, care a intrat pe contrasens, ceea ce a adus la producerea tragicului accident.

UPDATE: Se pare că, unul dintre șoferii încarcerați se află în stare foarte gravă. Martorii de la fața locului suspectează că bărbatul ar fi decedat.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc în Valea Mărului, comuna Budeasa. Din primele informații, două mașini s-au izbit violent. Două persoane sunt încarcerate, nu se cunoaşte incă starea victimelor.

Echipajele de intervenție se îndreaptă la fața locului.

Revenim cu detalii!