UPDATE: Tânăr tăiat de tren în mai multe bucăți! Mecanicul de locomotivă ...

UPDATE 22 DECEMBRIE

Tânărul tăiat de tren era din localitate și, se pare, consumase băuturi alcoolice. Cel mai probabil, acesta a crezut că are timp sa traverseze liniile de cale ferată, dar nu a fost așa. Deși mecanicul de locomotivă a frânat, nu a putut evita impactul și, implicit, tragedia.

Pentru familia bărbatului, ce avea 36 de ani, sărbătorile vor fi îndoliate.

UPDATE ORA 19:15

Se pare că bărbatul, ce avea 36 de ani, ar fi încercat să traverseze calea ferată în fugă. Cel puțin asta susține mecanicul de locomotivă, care nu a putut evita impactul. Aceasta este doar o prima ipoteză, care ar exclude varianta unei sinucideri, dar urmează ca ancheta polițiștilor să scoată la iveală ce a dus cu adevărat la tragedie.

Bărbatul a murit pe loc, trupul lui fiind tăiat în mai multe bucăți.

UPDATE ORA 18:25

Este vorba despre un bărbat, cu leziuni incompatibile cu viața. Potrivit anchetatorilor, trenul IR 1789 (Bucuresti- Pitesti) ar fi surprins in gabaritul liniei un barbat. Acesta ar fi decedat, din primele informatii.

Momentan nu se stie daca este vorba despre o tentativă de suicid sau despre un accident.

In urmă cu puțin timp, o persoană a sunat la 112 să anunțe că la Leordeni, iesirea spre Pitesti, un bărbat ar fi fost lovit de tren. Momentan nu se știu date cu privire la victima. Spre locul sesizării se deplasează un echipaj Smurd, pompierii cu o autospecială, dar și polițiștii. Revenim!

 

Foro descriptiv