Update: A intrat pe contrasens și a provocat un accident! Șofer încarcerat

Update

Conform ultimelor informații, 3 oameni sunt răniți, dintre care șoferul Loganului, care a fost încarcerat. Alți doi oameni, un bărbat de 29 de ani și o femeie de 23 de ani, care se aflau în celălalt autoturism, au fost răniți.

Un autoturism Dacia, condus de un bărbat de 62 de ani, din București, dinspre Râmnicu Vâlcea spre Pitești, a intrat într-o depășire neregulamentară, ajungând pe contrasens. A intrat în coliziune cu autoturismul Renault, condus regulamentar din sens opus de bărbat de 29 de ani din Pietroșani. 

Toate persoanele au fost preluate, constiente, și transportate la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

 

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DN7 Bascov, zona Valea Ursului, în urma căruia două persoane au fost rănite. Din primele informații, două autoturisme sunt implicate, incidentul având loc după ce una dintre mașini ar fi pătruns pe contrasens.

O victimă este blocată în autoturismul Logan. La fața locului intervine descarcerarea, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Revenim.