Accident cu victime în Craiovei! Al treilea pe ziua de azi!

Al treilea accident rutier din această zi pe raza municipiului Pitești! În jurul orei 20:00, în intersecția din cartierul Craiovei, două mașini au fost implicate într-un accident soldat, se pare, cu vătămarea unei persoane. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Argeș se află deja la fața locului. De asemenea, sunt prezenți, evident, polițiștii Serviciului Rutier care fac cercetările specifice.

Conform primelor date, șoferița unui Renault Clio care ieșea dinspre str. Pătrașcu Vodă a vrut să vireze stânga, dar a uitat să se și asigure, motiv pentru care a fost lovită din plin de un Mercedes care urca panta. Femeia este cea rănită ușor la cap, ea solicitând asistența medicală prin numărul de urgență 112.

 

Va reamintim că, de dimineață, pe varianta Prundu - Craiovei un tir a intrat din plin într-un autoturism al cărui sofer nu s-a asigurat în depășire, iar câteva ore mai târziu o femeie a fost lovită, în intersecția Negru Vodă - Dumbravei, de un Citroen, al cărui conducător a decis să fugă de la locul accidentului. Acesta a fost găsit pe seara de către polițiștii care l-au identificat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de luat vederi.

CITEȘTE ȘI... TRAGEDIE! Tânăr strivit într-un accident! ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA

Sursa foto: Info Trafic Pitesti Free