Update: Accident rutier lângă o școală! Polițiștii atrag atenția!

Update

Accidentul a avut loc pe strada Episcop Nichita, în zona unei unități de învățământ. Victima este o femeie de 36 de ani, din Curtea de Argeș, care se afla langă portiera unui autoturism, în partea dreapta spate,  pe partea carosabilă, atunci când a fost acroșată de o mașină condusă de un bărbat de 63 de ani, din Curtea de Argeș.
Femeia a fost transportată la o unitate medicală, cu diagnostic preliminar de suspiciune de fractură la piciorul drept.

CITEȘTE ȘI ... Tânără de 18 ani- prinsă fără permis la volan!

 

La apropierea de zonele unităților de învățământ, polițiștii argeșeni vă recomandă:

Pentru pietoni:
-traversaţi numai prin locurile permise, după ce v-aţi asigurat că intenția de a traversa a fost observată de conducătorii auto, iar aceștia pot opri în condiții de siguranță;
-nu traversați în fugăși asigurați-vă că autoturismele s-au oprit înainte de a începe traversarea;
-deplasați-vă în permanență pe trotuar sau pe acostament, cât mai aproape de margine, şi nu vă obturaţi câmpul vizual cu accesorii vestimentare (ex.:glugă voluminoasă, umbrele).

Pentru conducătorii auto:
-deplasaţi-vă cu viteză redusă şi măriţi atenţia odată cu apropierea de unităţile de învăţământ, mai ales în perioadele de intrare şi ieşire de la cursuri
-nu uitaţi de politeţea rutieră, nu blocaţi căile de acces în curtea unităţilor şcolare sau drumul 
-respectaţi regulile de circulaţie din zona unităţilor şcolare, semnalizarea rutieră şi semnalele poliţiştilor sau membrilor patrulelor şcolare .

Chiar dacă vă grăbiţi, nu uitaţi că orice implicare într-un eveniment rutier implică mai mult timp decât dacă deplasarea s-ar face astfel încât acestea să poată fi evitate.
 


 

Accident rutier la Curtea de Argeș! Evenimentul a fost sesizat, în urma cu puțin timp, printr-un apel la 112. Potrivit celui care a sunat, e nevoie de intervenția unui echipaj medical care care îi vina în sprijin unui pieton rănit de o mașină.

Momentan, nu se știu împrejurările în care s-a produs accidentul. Victima este conștientă. La fața locului vor ajunge și polițiștii, pentru a face cercetări.