UPDATE! Omorât pe trotuar de un puștan de 18 ani!

UPDATE:   Lipsa de experiență la volan și-a spus din nou cuvântul. Din vina unui puștan de 18 ani, care nu a păstrat distanța în trafic, un bărbat aflat pe trotuar a fost omorât. Accidentul a avut loc la Drăganu. Șoferul unui autoturism Skoda, abia devenit major, se îndreapta spre Vâlcea. În fața lui circula un microbuz care a virat dreapta pentru a intra într-o curte. Pentru că puștanul nu a păstrat distanța, cele două vehicule s-au ciocit. În urma impactului, Skoda a ajuns pe snesul opus de mers unde a lovit un autoturism Solenza pe care l-a impins pe trotuar, rănind grav un pieton. În zadar s-a luptat echipajul medical să îl salveze pe bătrân. Omul, din Drăganu, a fost declarat decedat.

îUPDATE:  Se pare că în urma impactului, una dintre mașinile implicate ar fi ricoșat pe acostament unde ar fi lovit un bărbat. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre starea victimei.

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier pe s-a petrecut pe DN7, drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea. Din primele informații, trei mașini s-au ciocnit la Drăganu, traficul în zonă fiind blocat. Se pare că o persoană este rănită. La fața locului se deplasează echipaje medicale și de poliție. Revenim!