VIDEO! A plonjat cu mașina în lanul de floarea soarelui

UPDATE ORA 17:00

Este vorba despre o familie din Brăila care se îndrepta spre casă, în momentul producerii accidentului. Șoferul Loganului spune că un autoturism Mercedes a trecut pe lângă el, cu o viteză de aproximativ 150 km/h, iar bărbatul s-a speriat și a plonjat în lan. 

Medicii spun că cei patru au fost foarte norocoși pentru că au scăpat doar cu răni ușoare.

VEZI VIDEO AICI !!!

UPDATE ORA 16:00

Victimele nu sunt încarcerate, deși inițial s-a anunțat că accidentul este grav, iar forțele de ordine s-au mobilizat. În urma impactului cu o altă mașină, autoturismul Logan a plonjat într-un lan de floarea soarelui. 

Se pare că patru persoane au fost rănite (un bărbat, o femeie și două tinere). Victimele sunt transportate la spital pentru investigații medicale.

VEZI VIDEO AICI !!!

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a avut loc pe A1, la kilometrul 105, sensul către București, în zona Metro. Potrivit primelor informații, un Logan a ieșit în decor. Se pare că cel puțin două persoane sunt rănite. La fața locului se deplasează două autospeciale ISU cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj SMURD de prim ajutor. De asemenea, o ambulanță SAJ se îndreaptă la locul accidentului.

Revenim.