ACUM: Accident cu 3 mașini! O persoană este rănită

Update

Potrivit ultimelor informații, un șofer de 22 de ani, din Boteni, care se afla la volanul unei autoutilitare Ford, deplasându-se pe direcția intersecţie Auchan spre Slatina, nu a păstrat distanţa în timpul mersului, intrând într-o altă autoutilitară care se deplasa în fața sa, Nissan, la volanul căreia se afla un bărbat de 40 de ani, din Negrași. Cea de-a doua autoutilitară care de altfel se deplasa regulamentar, se angajase în efectuarea unui viraj la dreapta, moment în care a fost proiectată în cea de-a treia autoutilitară implicată în accident, Ford, care aştepta să pătrundă în DN 65B.

Bărbatul de 40 ani, din Negrași, a fost rănit ușor. 

Update

Conform celor mai noi informații, în accident au fost implicate trei autoutilitare. Evenimentul rutier a avut loc din cauza nepăstrării distanței. Victima a suferit răni ușoare, care nu îi pun în pericol viața.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești dirijează traficul. Se efectuează cercetări la fața locului. 

 

CITEȘTE ȘI ... Pieton lovit de autoutilitară! La volan- un șofer de 71 de ani

 

Accident rutier pe DN 65B, în comuna Bradu, zona Auchan. Potrivit anchetatorilor, în evenimentul rutier, care a avut loc cu puțin timp în urmă, sunt implicate trei autoturisme. De asemenea, se pare că există și o persoană rănită. Din fericire, victima este conștientă.

Momentan, nu se știe în ce condiții a avut loc accidentul. 

Un echipaj medical SMURD și polițiștii se află la locul solicitării.

Revenim.