ACUM! Accident cu 3 mașini implicate! O persoană rănită

UPDATE

O autoutilitară marca Peugeot cu numere de București, condusă de un bărbat de 27 de ani, ce are permisul obținut în  Spania, a fost oprită la trecere, șoferul vrând să acorde  prioriate pietonilor. În acel momnt, a fost lovită în spate de un autoturism Opel condus de un bărbat de 44 de ani din Coșești, care la rândul lui fusese lovit de o autoutilitară Renault, condusă de un bărbat de 35 ani din Berevoești. Acesta din urmă nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, provocând astfel accidentul.
Conducătorul autoturismului Peugeot acuză dureri la nivelul gâtului. A fost transportat la spital pentru investigații.

În urma accidentului rutier, traficul a fost blocat. 

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, ce a avut loc, în urma cu puțin timp, la Mărăcineni, susțin participanți la trafic, aflați în zonă în momentul producerii impactului. Se pare ca evenimentul rutier nu s-a lasat doar cu pagube materiale, ci și cu o victimă. 
La fața locului a ajuns un echipaj Smurd de terapie intensiva mobila, pentru a acorda îngrijiri medicale persoanei rănite. De asemenea, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului.
În ultima oră, din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de carosabil umed, mai multe eveimente rutiere au avut loc în Argeș. Din fericire, s-au soldat doar cu pagube materiale. Pentru a evita astfel de situații, oamenii legii recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație.

Foto: Info Trafic Pitești