(video) Vezi ce spune familia disperată a bărbatului ucis de ambulanţă!

UPDATE: În ciuda eforturilor făcute de medicii de la Urgență, bărbatul de 38 de ani a încetat din viață.

VIDEO - Declaraţia medicului de gardă

Tragedia loveste din plin în această familie din Argeș în care 5 frați, printre care și bărbatul decedat, se chinuiau cu greu. Nu mai departe de săptămâna trecută, fuseseră victimele unui incendiu care le-a mistuit o anexă a gospodăriei.  

VIDEO - Familia aştepta cu sufletul la gură veşti bune din partea medicilor

La aceste moment, rudele bărbatului au fost deja anunțate de medici despre finalul tragic. Scenele de pe holul Spitalului Județean sunt sfâșietoare. Familia bărbatului urlă efectiv de suferință.

VIDEO

După ce decesul acestuia a fost declarat, ancheta Poliției se va concentra pe resposabilitatea șoferului care conducea Ambulanța și care urmează să fie cercetat pentru ucidere din culpa. Acesta se află deja la audieri la Poliția Argeș.

Între timp, copilașul din Slatina pe care îl transporta către București a fost mutat în altă Ambulanță pentru a ajunge la spitalul din capitală. Tatăl acestuia, care îl însoțea, nu se putea opri din plâns, conform martorilor, după ce a asistat la tragedia de la Lunca Corbului.
 

UPDATE: Pietonul lovit de ambulanţă este, în acest moment, resuscitat. Acesta se află la Spitalul Judeţean Argeş. Bărbatul are 38 de ani şi este din localitatea Mârghia.
 

NEWS: Cu puţin timp în urmă, în localitatea Lunca Corbului, echipajele de urgență au fost solicitate să intervină în ajutorul unei persoane lovită de o Ambulanţă, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe DN65, la intersecţia cu drumul spre comuna Bârla.

Din primele informaţii, se pare că victima este conştientă şi va fi preluată cu un alt echipaj trimis pentru a asigura transferul către echipa de Terapie Mobilă.

Ambulanţa care a produs accidentul transporta de urgenţă un copil de la Slatina către un spital din capitală.

CITITI SI... Alt accident azi! Polițista-erou a ajutat pietonul rănit grav până la venirea Salvării!