(video) Incident șocant în Pitești! Mașină distrusă de un bărbat căzut de la etajul 8

UPDATE, ora 12:00

Incident socant în această dimineață la Pitești. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină după ce a intrat prin parbriz. Acesta a căzut de la etajul opt al unui imobil peste autoturismul parcat lângă bloc. 

Bărbatul locuia într-un apartament de la etajul al optulea, împreună cu mama lui. Nu era căsătorit și nu avea copii. De ceva vreme intrase în depresie. În această dimineață mama lui a intrat în cameră și a văzut geamul deschis. Când s-a uitat in jos i-a venit să leșine: băiatul ei căzuse peste un autoturism. Imediat a sunat autoritățile, iar un echipaj de la ambulanță a ajuns la fața locului. Personalul medical doar a constatat decesul.

Bărbatul a căzut peste mașina soției unui consilier județean. De cum a aflat, femeia a izbucnit în lacrimi și abia dacă a putut fi calmată.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă și urmează să stabilească dacă este vorba despre un suicid sau despre un accident.

UPDATE, ora 08:00

O femeie a trăit șocul vieții în această dimineață. Aceasta s-a trezit în jurul orei 06:00, simțind frig în apartament. A găsit geamul deschis și când s-a uitat pe fereastră și-a văzut fiul prăbușit peste o mașină din parcare. Corpul bărbatului de 34 de ani rămăsese înfipt în parbrizul autoturismului.

Femeia a alertat autoritățile. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Mașina peste care s-a prăbușit bărbatul aparține soției consilierului județean Marius Postelnicescu. Corina Postelnicescu, directoarea Gradiniței ”Aripi Deschise”, este șocată de cele întâmplate, mai ales că își cunoștea vecinul.
 

Descoperire șocantă în Pitești, pe strada Frații Golești. O persoană a fost găsită căzută de la înălțime, direct peste o mașină. Vorbim despre un bărbat, de 34 de ani, care a murit în urma impactului. Corpul neînsuflețit se află înfipt în parbrizul unui autoturism parcat în spatele unui bloc.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Un tir și o mașină - Impact la Drăganu

La fata locului intervin pompierii, echipaje medicale și polițiștii.