A ajuns cu mașina într-o râpă de 15 m. Soț, soție și un bebeluș - răniți!

UPDATE, ora 17:00

Șoferul, care a ajuns cu mașina într-o râpă adâncă de 15 m, este un tânăr de 32 de ani, din Curtea de Arges. Se pare că acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum și într-o curba la stanga, a ieșit de pe șosea, căzând în râpă.

În autoturism se aflau soția, de 29 de ani, și fiica de 1 an si 4 luni. Toți ocupanții autoturismului au reușit să ajungă cu bine la stradă și să ceară ajutor. Au suferit leziuni ușoare.

Politistii Biroului Rutier Curtea de Arges efectueaza cercetarea la fata locului.

 

 


Politistii argeseni vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoriile, să vă interesaţi de condiţiile meteo-rutiere existente pe traseul ce urmează să îl parcurgeţi şi să adaptaţi viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.
 
În localităţi sau în afara lor, dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, gheaţă, zăpadă sau mâzgă, trebuie să circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare în astfel de condiţii este mult mai mare.
 
Evitaţi acţionarea bruscă a sistemului de frânare şi a mecanismului de direcţie, deoarece autovehiculul pe care îl conduceţi poate derapa. Folosiţi cu precădere frâna de motor atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos. Nu efectuaţi depăşiri riscante!
 
Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, politistii argeseni recomandă conducătorilor de autovehicule să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!
 
Folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă.
 
Curăţaţi în permanenţă farurile, blocurile de semnalizare, parbrizul, luneta şi geamurile laterale ale autovehiculului, asiguraţi buna funcţionare a ştergătoarelor de parbriz şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie - climatizare!
 
Utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

 

Șoferul unui autoturism a ajuns cu vehiculul într-o râpă. Se întâmplă în localitatea Tigveni. Din primele date, se pare că exista trei victime: doi adulți și un copil, toate conștiente.

CITEȘTE ȘI ... Alertă în Argeș - Bărbat rănit în zona capului de un urs!


La fața locului intervin pompierii cu o autospecială, un echipaj SMURD și un echipaj medical de la SAJ. 


Foto descriptiv