(video, foto) UPDATE: După ce au fost prinși la furat țiganii cer ajutor - Li s-a făcut rău

UPDATE 4 mai:

Cei patru romi, implicați în scandalul de miercuri, au cerut în cursul zilei de ieri, ajutorul medicilor, spunând că prezintă stări de rău.
Astfel, Serviciul de Ambulanță a trimis un echipaj de victime multiple pentru a-i prelua pe aceștia și a-i transporta la spital.

UPDATE

Pe parcursul zilei de astăzi, 4 țigani din Merișani au fost prinși în plin flagrant în timp ce jefuiau o mașină descuiată. Din fericere, un vecin a alertat proprietarul. Totuși, aceștia au reușit să sustragă 1300 de lei și un lanț de aur din automobil. Proprietarul, împreună cu cei doi fii ai săi, i-au ajuns din urmă pe țigani și i-au luat la bătaie, însă, fără să reușească să obțină bunurile sustrase de aceștia. În plus, le-au distrus mașina: le-au spart geamul și le-au tăiat cauciucurile. Supărați, romii au venit înapoi pentru a se răzbuna. S-a lăsat cu scandal și bătaie cruntă.

În cele din urmă, 7 persoane au ajuns la spital: trei români la Spitalul din Curtea de Argeș și patru țigani la Spitalul Județean. Toți românii au refuzat să fie internați, precum și doi dintre romi.

Potrivit autorităților, țiganii, cu vârste cuprinse între 19-21 de ani, nu sunt la prima încălcare a legii, aceștia fiind reținuți de către polițiști și înainte, pentru furt. De asemnea, potrivit primelor informații, românii implicați în incident sunt nepoții lui Nicolae Dervis, fost consilier local, patronul unei mari fabrici de pâine din Curtea de Argeș, care în urmă cu 4 ani a decedat în cuplitul accident de la Muntenegru.

La fața locului nu au intervenit mascații, întrucât serviciul 112 a fost apelat după ce s-a consumat evenimentul. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire și acte de violență, furt, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 

 

 



În urmă cu puțin timp, 3 români și 4 țigani au fost aduși la Spitalul Județean și , respectiv, Spitalul din Curtea de Argeș  de către jandarmi, după ce s-au luat la bătaie în urma unui furt.

Potrivit primelor informații, romii ar fi furat din mașina unui român un lanț de aur și o sumă importantă de bani. Hoții nu au fost suficient de atenți, iar cei patru români au reușit să le dea de urmă. Astfel, bărbații au dat peste mașinile tâlharilor într-un câmp și le-au tăiat roțile. Romii au venit înapoi și s-au răzbunat, scandalul finalizându-se cu o bătaie cruntă.

Întregul incident s-a petrecut în comuna Băiculești.

Momentan, toți cei implicați în scandal sunt la spital și primesc îngrijiri medicale. Polițiștii au fost și ei sesizați și fac cercetări.