(video) Tata și fiica răniți în accident!

UPDATE:

Din primele informații strânse de polițiști, de vina pentru producerea evenimentului se face un bărbat de 39 de ani, din Albota. Acesta, ce se deplasa la volanul unui autoturism Opel Astra din direcția Strada Eroilor spre cartierul Războieni, nu a acordat prioritate și a lovit un VW, ce se îndrepta în direcția opusă și la volanul căruia se afla un piteștean, în vârstă de 51 de ani. In urma impactului, soferul nevinovat și fiica acestuia, pasagera în mașină, au fost răniți. Din fericire, bărbatul s-a ales doar cu o contuzie la un genunchi, iar fica lui cu atac de panică. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului neatent. Oamenii legii au stabilit că niciunul dintre conducătorii implicați în accident nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

In accident sunt implicate patru vehicule, un tir și trei mașini de teren. O persoana a fost transportată cu un echipaj de terapie intensivă mobilă la spital. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului. Traficul în zonă este blocat.
 

 

Accident rutier în localitatea Bascov. Din primele informații,  3 autoturisme sunt implicate, iar o persoana are nevoie de  îngrijiri medicale. Intervin pompierii cu o autospeciala, politistii, dar și un echipaj de terapie intensivă mobilă.