Actriţa Lavinia Postolache - într-o formă excepţională după naştere

Fostă Miss World România, piteşteanca Lavinia Postolache trăieşte visul american. Este actriţă la Hollywood, s-a căsătorit cu un bărbat putred de bogat şi de curând a devenit o femeie împlinită, dând naştere primului său copil. 


Fiica omului de afaceri Ion Postolache, patronul Lavi Star 2007 SRL, a plecat în America după ce a devenit Miss, pentru a-şi urma visul de a deveni actriţă. Stabilită la Los Angeles, aici l-a întâlnit în 2013 pe miliardarul francez Jimmy Esebag. Om de afaceri puternic cu o avere colosală, preşedinte al America’s Licensing Holding Group (companie ce deţine drepturi ale brandului Playboy) şi acţionar al Elite Modeling, s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa argeşeancă. Deşi are doar jumătate din vârsta lui, cei doi formează de 6 ani un cuplu de invidiat, având o relaţie foarte închegată. Cei doi duc o viaţă de lux, din care nu lipsesc vacanţele scumpe şi deplasările cu avionul privat, iar viaţa de zi cu zi şi-o trăiesc într-o vilă  luxoasă într-una dintre cele mai scumpe zone rezidenţiale din Los Angeles. 

 
Această poveste de dragoste ca în filme şi-a găsit împlinirea când Lavinia Postolache a născut un băieţel. La aproape un an de la naştere, piteşteanca arată la fel de spectaculos ca şi înainte, sarcina neafectându-i în niciun fel silueta de invidiat. 


Sursa: saptamanalul ancheta