(video) Acțiune inedită a unor copii de la o școală din Argeș

Acțiune inedită astăzi a unor copii de la o școală din Argeș. În apropierea Zilei Naționale ei s-au costumat în tricolor și au făcut din corpurile lor conturul României. N-au ținut cont nici de faptul că afară a-nceput să ningă și era frig; au vrut neapărat să se vadă la televizor și sa se vorbească despre comuna lor.

Aceste imagini sunt filmate în comuna Poiana Lacului din judetul Argeș, acolo unde în ultimele două săptămâni a fost forfotă mare. Elevi și dascăli au pus la cale o acțiune prin care să își promoveze localitatea. Au cumpărat 210 pelerine, câte una pentru fiecare copil. Pelerinele sunt roșii, galbene și albastre, precum tricolorul. De trei zile tot repetă aranjarea pentru a contura perfect harta României.

De la activitate n-au lipsit obișnuitele poezii, cântece, toate cu tematică naționalistă. Însă harta din trupurile elevilor a fost atracția in localitate. Profesorii și elevii de la școala din Poiana Lacului spun că vor să facă din asta un obicei. Deocamdată fotografiile și filmările făcute de ei vor umple rețelele de socializare.