Acțiune de ecologizare, un real succes! 13 voluntari și trecători au muncit de zor!

13 oameni cu dorință și poftă muncă au participat astăzi la o acțiune de ecologizare. Aceștia au primit prijinul și trecătorilor.
Au curățat, pe o lungime de 100 de metri, malul râului Argeș, poluat zilnic cu deșeuri aruncate.


Acțiunea ”Curățenie pe Argeș în jos” a fost organizată de Eusebio Dan, cu projinul  ADI Servsal.

”Mulțumiri și felicitări celor care au ales să participe azi la acțiunea de curățenie utilizând metoda 5S.Mulțumiri A.D.I Servsal pentru saci, mânusi și comunicarea acțiunii către Salubritate. Voluntarii au fost veseli și cu poftă de muncă. Am fost o mică celulă de ecologizare.Pe scurt împreună am reușit să urmăm agenda evenimentului și să punem în practică cei 5 pași.
Sortare (plastic,metal,sticla,hartie)--Strălucire( curățarea perimetrului alocat)---Sistematizare(locație precisă pentru fiecare sac plin)-Standardizare--- și ultimul pas la care fiecare dintre noi ar fi bine să contribuie-- Susținere (menținerea primilor 4 pași și îmbunătățirea permanentă).
Voluntarii au avut o recoltă bogată și au adunat peste 70 de saci care au fost ridicați de o mașină a societății Sc Salubritate 2000 SA.Le mulțumim pentru sprijin și seriozitate.
Obiectivele acțiunii de azi au țintit creșterea respectului pentru locul unde trăim (fie el birou,atelier, zonă publică).Educație prin forța exemplului.Este de preferat să trecem la acțiune decât să căutam vinovați.Conștientizarea pericolului că peste ceva ani vom înota la propriu în gunoaie.”
- este mesajul organizatorului, postat pe pagina de socializare.