Aceste încercări ne forțează să fim mai responsabili, mai altruiști, mai aplecați către nevoile semenilor!

Noua generație de succes a Argeșului 

 

Nume: Remus Brăguță
Varsta: 46 de ani
Ocupatie: manager GAL Câmpulung Muscel și consultant fonduri europene
Studii: masterat în Management
Pasiuni: sportul, călătoriile.

----------------------------------------------------------------

 

Unul dintre reprezentanții activi și implicați ai tinerei generații de specialiști și oameni politici, musceleanul Remus Brăguță, și-a construit cariera profesională în domeniul puternic concurențial și extrem de complex al finanțărilor europene, implicându-se în același timp activ în proiecte și atribuții publice care i-au permis să cunoască îndeaproape nevoile comunității și așteptările oamenilor de la generația sa de specialiști. Și-a conturat activitatea publică pe principii de responsabilitate profesională și socială, de implicare directă, de efort susținut și de muncă axată pe rezultate. A devenit parte din echipele de management ale unor proiecte mari, cu finanțări și implementări complexe și crede cu tărie în valorificarea oportunităților pe care apartenența la familia europeană le generează pentru comunități și antreprenori. Consideră că cele mai mari provocări ale generației sale este să determine societatea să țină cont de ideile și inițiativele ei, să fie lăsată să dezvolte și să demonstreze în orice domeniu de activitate. La capitolul avantaje, tinerii se remarcă - în opinia domniei sale - în primul rând prin deschiderea către tot ceea ce este nou, prin flexibilitate și capacitatea de adaptare rapidă. Un alt plus îl reprezintă disponibilitatea de a face eforturi suplimentare pentru atingerea obiectivelor propuse. 

 

Consideră că perioada complicată pe care o traversăm pe fondul pandemiei COVID-19 care a lovit întreaga lume va mai dura și că impune, de la fiecare dintre noi, o schimbare fundamentală a viziunii, a mentalităților și a atitudinilor:

„Sunt convins că o vom depăși cu răbdare și cu asumare din partea fiecăruia. De asemenea, aceste încercări ne forțează să tragem învățăminte noi, ne forțează să fim mai responsabili, mai altruiști, mai aplecați către nevoile semenilor.”, declară domnia sa. 

 

Planurile pe care le are pentru anul 2021 se axează pe activitatea profesională în sensul în care și-a propus, în ciuda vremurilor atipice și a nesiguranței care marchează piața de business și legislația românească în domeniu, să implementeze cât mai multe proiecte finanțate prin fonduri europene, atât pentru beneficiarii din domeniul privat, cât și pentru cei din sectorul public.