Accidente din cauza poleiului! 3 oameni au ajuns la spital (video)

Au fost multe accidente noaptea trecută în judetul Argeș.. Toate au avut un numitor comun, poleiul. Din cauza străzilor acoperite cu gheata mașinile au derapat și au ieșit in decor.

Aceste imagini sunt filmate pe drumul național 7C, între Pitesti și Curtea de Arges. O femeie de 49 de ani, din Merisani, care conducea un autoturism catre Pitesti, nu a ținut cont ca strada e acoperită cu polei și, pe fondul neadaptarii vitezei a intrat in sant. 
In urma accidentului, soferita si doi pasageri au fost preluati de echipajele medicale.

Pompierii, descarcerarea și mai multe echipaje de la serviciul de ambulanță și de la SMURD au fost solicitate la fața locului. 3 oameni au ajuns la spital.

Afara era un grad sub zero, ceea ce a favorizat producerea poleiului. Șoferița nu și-a dat seama că strada e plină de gheață.

La doar câteva minute după acest accident, pe același drum, la distante mici, s-au produs alte două ieșiri în decor. Șoferii celor două mașini nu le-au mai putut stăpâni și au scăpat, unul într-o râpă de câțiva metri, altul într-un șanț, pe marginea unui canal colector. În ambele cazuri nimeni nu a pățit nimic. Trebuie spus însă că pe drumul dintre Pitești și Curtea de Argeș, până la ora accidentelor, nimeni nu dăduse cu material antiderapant, deși este un sector de drum național intens circulat.