Ei sunt tinerii care au murit în accidentul teribil din Medgidia! | Sursa Ta


Update:

S-a aflat cine sunt cei doi tineri care au murit noaptea trecută într-un accident cumplit produs la intrare în Medgidia, judeţul Constanţa.

Potrivit presei locale, şoferul Ibram Relu era căsătorit şi avea doi copii, iar Serhan Reis, pasagerul din dreapta, lucra ca șofer la fabrica de amidon și era vărul unui consilier local.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi urmează a se stabili cauza exactă a accidentului.


Foto: Focuspress.ro

--------------------------------------------------------------------------------

Doi tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani au murit, noaptea trecută, striviţi într-un Audi distrus la peste 100 de km/h, după un accident cumplit produs la intrare în Medgidia, judeţul Constanţa.

Cei doi tineri se aflau într-un autoturism marca Audi şi se deplasau pe strada Lupeni de la intrare în municipiul Medgidia, dinspre DJ 222 către centrul oraşului.

CITEȘTE ȘI...  Veste bună! Andrei a fost găsit!

În jurul orei 03.20, şoferul autoturismului a accelerat puternic pe drumul liber, iar maşina a derapat şi a ieşit de pe şosea, lovindu-se puternic de mai mulţi copaci.

Alţi şoferi, martori la cumplitul accident, au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un echipaj de la Descarcerare, o autospecială SMURD şi una de la Ambulanţă.

Pompierii s-au chinuit minute în şir să îi scoată pe cei doi tineri din maşina distrusă, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Cei doi au fost declaraţi decedaţi la locul accidentului.

CITEȘTE ȘI... Și-a violat nepoata de 11 ani. După 3 ani, fata a dezvăluit trauma

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cauza exactă a accidentului.

Potrivit unor surse, şoferul era căsătorit şi avea doi copii, în timp ce pasagerul era vărul unui consilier local din Medgidia şi lucra ca şofer la o fabrică din oraş.

Sursa: antena3.ro
Foto: Facebook Maldan C-tin