UPDATE: Accident grav în curba morții! 4 persoane au ajuns la spital!

Accidentul rutier a avut loc în curba morții, la Bascov, acolo unde mai multe persoane și-au pierdut viața în decursul timpului. Un șofer din Vâlcea, care se îndrepta dinspre București spre casă, la iesirea de pe autostrada A1, n-a schițat niciun gest, probabil a adormit la volan, a trecut peste scuar, mașina oprindu-se în parapetul din beton. În autoturism se aflau 5 persoane. Patru dintre acestea au fost scoase din mașină de către pompieri și cațiva participanți la trafic și transportate la spital cu ambulantele ajunse la fața locului. Printre victime se numără și o adolescentă în vârstă de 17 ani. Singurul care nu a fost rănit este șoferul. În momentul de față mașina este la fața locului nu poate fi mișcată, pentru că are motorul complet distrus. Se așteaptă o mașină de tractări care să o ridice. Pe numele șoferului, care nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE:

Din primele informații, șoferul unei mașinii a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit un parapet din beton. Patru dintre persoanele care se aflau în mașina sunt rănite și vor fi transportate la spital cu ambulantele. Soferul a fost testat de politisti. Nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, la ieșire de pe Autostrada București- Pitești, in zona Bascov. Apelantul care a sunat la 112 să cheme ajutoare susține că mai multe persoane sunt rănite. La fața locului se deplasează echipaje medicale ale SAJ Arges și ISU, dar și polițiștii. Revenim!