Accident rutier la Ștefănești! Pieton și șoferiță răniți

Update:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că o tânără de 19 ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Ștefănești, din direcția de mers Pitești spre Topoloveni, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune cu autoturismul din fața sa, care era oprit la trecerea pentru pietoni, pentru acordarea priorității de trecere unui bărbat de 71 de ani, din Ștefănești.

În urma impactului, autoturismul care se afla oprit (al doilea din enumerare), a fost proiectat pe trecerea de pietoni, acroșând persoana care se angajase în traversare.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului, au fost transportați la o unitate medicală, pietonul și conducătoarea auto.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În urmă cu puțin tip a avut loc un accident rutier între două autoturisme pe raza localității Ștefănești.

Din informații aflăm că șoferul unui autoturism a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton.

Nu același lucru l-a făcut și șoferița care se afla în spatele autoturismului oprit și care se deplasa în același sens de mers.

Șoferița a lovit mașina din față din cauza nerespectării distanței și a neatenției, deplasând-o până în locul unde se afla pietonul, acesta din urmă fiind rănit.

În urma impactului atât pietonul cât și șoferița au suferit răni ușoare.


Revenim cu informații