Elev lovit de camion - Transferat în stare gravă la București

UPDATE, ora 13:30

Potrivit medicului Adina Enescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Pitești, băiatul va fi transferat de la spitalul din Pitești către Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Copilul a fost stabilizat și este protejat respirator. Acesta este politraumatizat. Prezintă multiple fracturi la nivelul craniului, are traumatism toraco-abdominal și multiple fracturi la nivelul membrelor.

UPDATE, ora 12:00

Băiatul, în vârstă de 14 ani, va fi transferat la o clinică din București cu ajutorul unui echipaj SMURD cu medic. Copilul este în stare critică, medicii încercând din răsputeri să-l stabilizeze.

UPDATE, ora 09:20

Potrivit anchetatorilor, băiatul lovit de camion se îndrepta spre școală. S-a speriat de lătratul unor câini și a pășit în stradă. În acel moment, a fost lovit de un camion care transporta lemne. Băiatul a ajuns sub roțile vehiculului.


Copil, în vârstă de 14 ani, este în stare gravă. A fost preluat de echipajul medical și trasportat la Spitalul de Pediatrie. Este intubat.

Accident rutier grav, in acesta dimineață, în localitatea Cosesti, sat Jupanesti. Un copil a fost lovit de un camion, victima fiind, potrivit celui care a sunat după ajutor la 112, în stare critica.

CITEȘTE ȘI ... Arde clopotnița unei biserici!

La fața locului se vor deplasa pompierii cu o autospeciala, un echipaj medical, dar și polițiști. Momentan, nu se știu circumstanțele în care a avut loc accidentul.