Bărbat băgat în spital de un tânăr beat și fără permis. Șoferul, lăsat liber

UPDATE, 23 octombrie

Tânărul de 22 de ani, din Costești, care a accidentat un biciclist în noaptea de luni spre marți, a fost reținut pentru 24 de ore. Dus în fața instantei, magistrații au decis ca tânărul șofer să primească măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un autoturism. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04:00, în Costești. 

Potrivit anchetatorilor, la volanul autoturismului implicat în evenimentul rutier se afla un tânăr de 22 de ani, din localitate, care se deplasa  din directia strada Zorilor catre Stârci, în momentul în care l-a acroșat pe omul de 33 de ani, care se afla pe bicicletă, deplasându-se din sens opus. Biciclistul a fost rănit, alegându-se cu un politraumatism hemitorace drept, traumatism toraco-abdominal si traumatism membru inferior drept. Bărbatul a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI ... Atac sângeros la cinema! Două persoane au fost înjunghiate

 

De asemenea, ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că tânărul de 22 de ani nu deține permis de conducere. Mai mult, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, conducere sub influența alcoolului, dar și vătămare corporală din culpă.