Update: Accident mortal! Grăbit să ajungă la biserică, un șofer fără experiență ...

Update 3 decembrie

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului mortal care a avut loc sâmbătă, 30 noiembrie, în comuna argeșeană Valea Iașului. Un bărbat de 83 de ani a murit, după ce a fost lovit o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani, din Albeștii de Argeș. 

Șoferul, care nu își luase de mult timp permisul de conducere, susține că dintr-o curte i-ar fi apărut brusc în cale un alt autoturism pe care a încercat să-l evite, potrivit observator.tv. Astfel, tânărul ar fi pătruns cu mașina pe contrasens, iar din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi l-a lovit în plin pe bătrân, proiectându-l pe parbrizul unui alt autoturism care era parcat, potrivit sursei citate.

Se pare că tânărul susţine că se grăbea să ajungă la biserică.

Conform cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit că există o urmă de frânare de 65 de metri, ceea ce înseamnă că şoferul avea o viteză mult mai mare decât cea admisă în localitate.


 

Accident mortal, în această dimineață, în localitatea Valea Iasului. Un bărbat în vârstă de 83 de ani a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 20 de ani. Impactul a fost atât de violent încât octogenarul a murit pe loc. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit anchetatorilor, un tanar de 20 de ani, din Albestii de Arges, care circula dinspre Corbeni către Curtea de Arges, in localitatea Valea Iasului, a intrat in depasirea altui autoturism si a acrosat un pieton, care se deplasa pe partea stanga a carosabilului, in aceeasi directie de mers. In urma accidentului, pietonul, un barbat de 83 de ani, din Valea Iașului a murit pe loc. Potrivit martorilor, omul nu a avut nicio sansa, acesta având capul zdrobit. Trei persoane, cu atac de panica, primesc îngrijiri medicale de la echipajele aflate la locul accidentului. La fața locului este așteptată medicină legală.

Șoferul era singurul ocupant al autoturismului. Se pare că cele trei persoane cu atac de panica sunt apropiați ai victimei, cărora li s-a făcut rău când l-au văzut pe batran cu capul zdrobit.

Polițiștii continuă cercetările. Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.