Procuror mort într-un accident teribil, în Bascov!

Update

Bărbatul care și-a pierdut viața, ieri, într-un cumpli accident petrecut în localitatea Bascov era procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Se pare că maşina procurorului a fost prinsă într-un carambol provocat de un tir al cărui șofer mergea cu viteză, deși afară ploua. Autoturismul bărbatului a fost lovit de autotren din spate și aruncat în alte două autoturisme.

O femeie și copiii acesteia, care se aflau într-un din maşinile lovite,  au fost duși la spital. Cei doi băieţei, unul de 2 ani și celălalt de 5 ani, au suferit atacuri de panică.

Sursa: Observator.tv
 


Update

Au fost implicate două autoturisme și un tir. Alte două persoane, o femeie de 58 de ani și un bărbat de 36 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul SAJ ajuns la fața locului. Totodată, șoferul tirului a suferit un atac de panică, având și el nevoie de intervenția medicilor.

Din nefericire, pentru bărbatul de 46 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Urmează ca ancheta polițiștilor să dezvăluie în ce împrejurări a avut loc tragedia.


 

Un accident rutier grav s-a petrecut in Bascov, Valea Ursului, în urmă căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Din primele informații, se pare ca un carambol a avut loc între mai multe autorisme, iar în urma impactului,omul a fost grav rănit, suferind leziuni incompatibile cu viața. 

De asemenea, se pare ca o altă persoană este rănită.