(video) Update: Accident violent! Bărbat prins sub dubă, femeie spulberată

Update

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, o dubă Peugeot, staționată pe banda de urgență, din cauza unei defecțiuni tehnice, în fața căreia se aflau două persoane, un bărbat  44 de ani din Ștefănești și o femeie de 43 de ani din Pitești, a fost proiectată spre înainte, peste cei doi oameni, rezultând decesul femeii.

Accidentul s-a petrecut după ce un autoturism BMW (înmatriculat în Dolj), condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Buzescu, județul Teleorman, care se deplasa pe banda 1, ar fi frânat brusc la apropierea de dubă,  iar un alt autovehicul, respectiv dubă înmatriculată în București (încărcată cu struguri), condusă de un tânăr de 19 ani din județul Vrancea, a intrat în coliziune cu autoturismul BMW, după care a intrat în coliziune și cu duba care se afla staționată pe banda de urgență.
Totodată, autoturismul BMW a mai fost acroșat de o a doua dubă (care se deplasa în urma celei înmatriculată în București, și care este înmatriculată în Vrancea), conducă de bărbat de 51 de ani din Vrancea, fără a rezulta victime din acest impact.


În urma celui de-al doilea impact, între duba de București și duba care de afla staționată pe banda de urgență, cea staționată a fost proiectată spre înainte, peste cei doi ocupanți care se aflau în fața compartimentului motor, respectiv un bărbat de 44 de ani din Ștefănești, care a fost prins sub mașină, fiind rănit grav, și o femeie de 43 de ani din Pitești, care a fost prinsă între autovehicul și glisieră, decedând.
Totodată, cei doi ocupanți ai autoutilitarei înmatriculată în București, respectiv tânăr de 19 ani din comuna Tâmboești, județul Vrancea și minor de 14 ani din Vrancea, au  rămas încarcerați, fiind răniți ușor.
Traficul a fost restricționat timp de circa 3 ore.

 

Un accident rutier grav s-a produs, noaptea trecută, pe Autostrada București-Pitești, la km 99. Trei autoturisme au fost implicate, două TIR-uri și un autoturism, iar în urma impactului, o femeie a murit.

Alte trei victime au fost încarcerate, fiind nevoie de intervenția pompierilor. 

La locul accidentului au ajuns un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă și un echipaj SMURD de prim ajutor.

 

 

 

Foto/ video: ISU Argeș