(VIDEO) Și-a băgat fratele în mormânt. Șoferul, angajat ISU, a decedat și el

UPDATE, 10 decembrie:

Noaptea trecută, șoferul care ar fi adormit la volan provocând un accident mortal, luni, pe DN 7, în comuna Drăganu, a decedat. Era internat în stare gravă la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Bărbatul, în vârstă de de 41 de ani, era angajat la ISU Hunedoara.

Din datele oferite de anchetatori, se pare că acesta ar fi adormit la volan și a ajuns cu mașina sub un tir staționat.

Ceilalți trei pasageri, aflați pe bancheta din spate, soția fratelui mort, copilul cel mic al acestora și un copil al femeii dintr-o relație anterioară, au scăpat cu răni ușoare.

Update ora 09:00


La volanul autoturismului se afla un bărbat de 41 de ani, din Hunedoara. Se deplasa din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea atunci când a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu tirul care se afla staționat pe aceeași direcția cu cea a mașinii.

Pe scaunul din dreapta șoferului se afla fratele conducătorului auto, în vârstă de 43 de ani, din Hunedoara. De asemenea, șoferul a fost rănit grav, fiind transportat la spital. O pasageră din spate, în vârstă de 34 de ani, din Botoșani, a fost și ea rănită.

Cei doi minori, în vârstă de 1 an și jumătate, respectiv 3 ani, au fost  transportați la spital pentru investigații medicale. Se aflau pe bancheta din spate, în dispozitive speciale de retentie.

Potrivit anchetatorilor, șoferul a ajuns la spital, in stare critica, iar fratele lui a murit pe loc. Ceilalți trei pasageri, aflați pe bancheta din spate, sunt soția bărbatului mort, copilul cel mic al acestora și un copil al femeii dintr-o relație anterioară.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

 

Update ora 07:00

În mașina morții se aflau cinci oameni: doi în față, care au rămas încarcerați, iar ceilalți trei erau pe locurile din spate. Cei din urmă s-au autoevacuat. Din păcate, pentru persoana care stătea pe locul din dreapta șoferului, nu s-a mai putut face nimic, fiind moartă.

Echipajul SMURD TIM a acordat îngrjiri medicale victimelor. Șoferul a fost preluat cu semne vitale. De asemenea, cele trei persoane care s-au autoevacuat, o femeie și 2 minori de aproximativ 2 și 3 ani sunt conștienți, fără leziuni grave.

Tirul, cu număr de Hunedoara, era parcat în fața unei case, pe stradă. Urma să plece în cursă, însă autoturismul în care se aflau cei 5 oameni a ajuns sub el.

Traficul rutier se deasfășoară alternativ.


 

Accident grav la Drăganu, pe DN 7, în această dimineață. Pasagerul din dreapta a murit, după ce șoferul unui autoturism a adormit la volan și a intrat cu mașina sub un tir parcat.

Atât el, cât și pasagerul din dreapta au rămas încarcerați, prinși în mașină, sub tir. Din nefericire, un om a murit.

 

 

Foto/ video: ISU Argeș și Info Trafic Pitești