(VIDEO) Ministrul Transporturilor implicat într-un accident din Argeș!

Update, 2 septembrie:

Au apărut primele și singurele imagini deocamdată cu accidentul in care a fost implicată mașina în care se afla ministrul transporturilor. Acestea au fost filmate cu o cameră de pe casca unui motociclist.

Accidentul a avut loc duminică, pe Drumul Național 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu din judetul Argeș. Intr-unul dintre autovehiculele implicate era pasager ministrul Transporturilor, Lucian Bode. 

În urma incidentului a fost rănit șoferul mașinii politicianului, are leziuni la o mînă, dar și o femeie de naționalitate poloneză din cealaltă mașină cu care s-a lovit. 

Practic mașina în care se afla ministrul a mers mai tot drumul pe contrasens, cu sirene și girofar, probabil ministrul se grăbea și i-a spus șoferului să meargă cu viteză.

La un moment dat masina ministrului a intrat într-un autoturism condus de un cetățean polonez.

Niciunul dintre cei doi răniți nu a ajuns însă la spital pentru că au refuzat acest lucru. Din cauza acestui accident traficul a fost perturbat în zona respectivă și oprit pentru cercetările poliției pentru câteva minute. Bineînțeles că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cercetările se fac acum de catre Parchetul Militar. Soferul ministrului, ranit usor, a ramas fara permis de conducere, iar ministrul s-a ales și el cu cateva zgarieturi, dar nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

 

 

Update, 31 august:

Din ultimele informații aflăm faptul că în accidentul de duminică după-amiază, petrecut pe raza comunei argeșene Drăganu, într-unul dintre autovehiculele implicate ar fi fost pasager Ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Din eveniment a rezultat rănirea șoferului mașinii care ar fi pătruns pe contrasens, mașină ce se deplasa pe direcția Râmnicu Vâlcea spre Pitești.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un cetățean polonez, în urma impactului o femeie de cetățenie poloneză a fost rănită ușor 

Ambele persoane care au suferit leziuni au refuzat transportul la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă (cu cercetări la Parchetul Militar).

 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN7, la Morărești, zona Dedulești, pe sensul de coborâre. 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj din cadrul serviciului de ambulanță județean .

Traficul în zonă este îngreunat, se circulă pe un singur sens.

Evenimentul rutier va fi protocolat fără victime.