(video) 2 accidente pe DN7. Trafic blocat, șofer încarcerat!

UPDATE, ora 17:30


Salvatorii au fost solicitați, în cursul acestei după-amiezi, pe DN7, acolo unde au fost semnalate două evenimente rutiere grave.

Un șofer a fost scos cu ajutorul modulului de descarcerare după ce, în localitatea Morărești, un autotren încărcat cu cereale și o autoutilitară s-au ciocnit. Accidentul s-a petrecut într-o curbă periculoasă.

Pompierii au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de terapie intensiva mobilă.

Persoana rămasă blocată a fost șoferul autoutilitarei. Până la extragerea victimei, traficul în zonă a fost blocat complet. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost scos și transportat la spital cu politraumatisme.


Un alt eveniment rutier a fost semnalat în localitatea Cotmeana, implicat fiind un autoturism.


 

----------------------------------------------------------------

Accident grav în localitatea Drăganu, aproape de limita cu județul Vâlcea. Un camion încărcat cu cereale s-a ciocnit cu un autoturism.

CITEȘTE ȘI ... Argeșean condamnat. Și-a șantajat iubita cu poze compromiţătoare!

În urma impactului, conform martorilor, o persoană ar fi rămas încarcerată. Vorbim despre o victimă rămasă blocată în autoutilitară.

CITEȘTE ȘI ... Covid-19 în Argeș - 29 cazuri noi în ultimele 24 de ore


La fața locului se deplasează pompierii cu o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensiva mobila.

CITEȘTE ȘI ... Cristian Mitrofan - internat! Confirmat cu COVID-19

Traficul este blocat pe ambele sensuri.
 

 

Foto descriptiv