Accident la Dedulești! O cisternă încărcată cu motorină...

Update, 17 decembrie, ora 08:00

Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare.

La acest moment partea carosabilă a fost eliberată, iar traficul rutier se desfășoară în condiții normale.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism dinspre Rm. Vâlcea către Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condiții de carosabil umed și vizibilitate ușor îngreunată (ceață). Acesta a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorcă tip cisternă, condusă regulamentar din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Bihor.

Conducătorul autoturismului a fost consultat de personalul medical care a intervenit la fața locului, refuzând transportul la o unitate medicală. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească abaterea, conform OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, și să elibereze autorizații de reparație pentru cele două autovehicule avariate.

 

UPDATE, ora 23:28

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au ajuns la locul accidentului. Conform acestora, cisterna nu este avariată și nu există scurgeri de carburant. În acest moment, se circulă alternativ.

Din primele date, conducătorul autoturismului ar fi rănit ușor.

----------------------------------------------------------------

Accident grav la Dedulești. Un autoturism și cisternă încărcată cu motorină s-au ciocnit.

CITEȘTE ȘI ... (video) La datorie pentru siguranța argeșenilor: Jaf în casa vecinului, furt de capace și romi luați la

Din spusele celui care a sunat la 112, se pare că o persoană este rănită. Tot apelantul a declarat că nu există  scurgeri de lichide combustibile.

CITEȘTE ȘI ... Tudor Ionescu: Spitalul de Pediatrie Pitești preia toate urgenţele pediatrice!

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. La locului evenimentului rutier vor ajunge și polițiștii Serviciului Rutier Argeș pentru dirijarea traficului și primele măsuri.