( VIDEO) Bascov - Accident grav cu victimă la intrarea în pasaj! Conductă de gaze în flăcări!

Update, 17 decembrie, ora 14:30

Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din Ștefănești, care conducea o autoutilitară pe DN7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, intrând în în coliziune cu un autoturism condus, în același sens, de un bărbat de 49 de ani, din Pitești. 

În urma impactului, autoturismul a fost răsturnat pe lateral și proiectat în gardul unui imobil, avariind un branșament de gaze, la care a izbucnit un incendiu. 

Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare, conform OUG 195/2002, urmând ca polițiștii rutieri să elibereze autorizații de reparație pentru avariile produse celor două autoturisme și documente pentru pagubele materiale produse în urma evenimentului.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Totodată, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195 / 2002 privind circulația pe drumurile publice.

 

 

Update: 

În urma evenimentului a izbucnit un incendiu la conductă de gaze, iar flăcările au fost stinse înainte să se extindă la autoturism.

Din ultimele informații aflăm că traficul prin pasaj a fost reluat. 

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


 

Update:

Conducta de gaze este protejată cu perdea de apă.

Se așteaptă intervenția echipelor de la distrigaz.

 

Sursa: Foto/video ISU Argeș

 

Update: 

Din informații aflăm faptul că un autoturism a intrat într-o conductă de gaze care a luat foc. 

În sprijin mai intervine o autospeciala de stingere cu apă și spumă și o ambulanță din cadrul serviciului județean.


În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în Bascov, la intrare în pasajul dispre Râmnicu Vâlcea.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.


Revenim cu detalii.